Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 2. Ağustos 2023

Gemlik Güneş Paneli

Gemlik Güneş paneli, ayrıca güneş ışığını elektriğe dönüştürür. Güneş paneline çarpan güneş ışığını emen güneş pillerinden oluşur. Bir güneş panelinin verimliliği, kullanılan hücrelerin güneş ışığını ne kadar hızlı elektriğe dönüştürdüğü ile belirlenir.

Bursa Gemlik güneş panellerinin watt değeri fiyatı etkileyen en önemli özelliktir. Örneğin 150 Watt’lık bir panel ile 250 Watt’lık bir panelin saatte 100 Watt farkı var. Bu nedenle solar modüller watt olarak belirtilir. Çünkü bu kadar büyük bir solar panel yapmak pahalı. B. 250 watt, 100 watt’lık panellerden daha ucuzdur. Örneğin birim fiyatı daha düşük olacaktır. Güneş paneli seçerken mutlaka en büyük güneş panelini alın.  Gezegenimiz yüksek enerji tüketimi sorunuyla karşı karşıya. Üretim olmayan bir yapıda tüketimi artırması en net tablodur. Güneş panellerinin en büyük avantajı  neredeyse sıfır maliyetle yenilenen enerji üretebilmeleridir. Bugün güneş enerjisi, dünyanın toplam enerji tüketiminin yalnızca küçük bir kısmını oluşturuyor. Ancak güneş panellerinin kurulum maliyeti düşüyor. Bu nedenle güneş enerjisi her geçen gün  daha fazla bölgede, işyerinde ve evde kullanılmaktadır.

Güneş Panelli Elektrikli Araç Şarj İstasyonu

Daxler Energy Elektrikli araç şarj istasyonları, elektrikli araçları güneş panelleri (DC) ile şarj edebilir. Togg elektrikli araçlar da güneş panelleri tarafından desteklenmektedir. Güneş panellerinin kurulumu  ile güneş panelleri tarafından üretilen elektrik, elektrikli araç şarj istasyonlarında doğrudan DC’de veya AC şebekesinden AC’de kullanılmaktadır. Dilerseniz kendi elektrikli arabanızı şarj etmek için evinize güneş panelleri bile kurabilirsiniz. Solar şarj istasyonları, hem işte hem de evde güneş panelleri kurarak elektrikli araçları şarj edilebilmektedir.

Daha iyi performans ve dayanıklılık nedeniyle yeni nesil güneş panellerinin tercih edildiği birçok endüstri var. Güneş enerjisi sistemlerinin kurulumu pahalı olarak görülse de, şu anda uzun vadeli sürdürülebilir enerji arzı için yüksek talep görmektedir. Bu talebi yüksek tutmak ve gerekli enerjiyi elde etmek için sürekli olarak tamamen yeni teknolojilere sahip modeller üretilmektedir. Boyut ve görünümün yanı sıra elektrik üretim miktarını daha da artırmak için araştırmalar da yapılıyor.

Güneş panelleri, bedava ve yenilenen enerji sağladığı için en mantıklı ve karlı yatırımlardan biridir. Zamanla, güneş panelleriniz için ödediğinizden çok daha fazlasını kazanacaksınız.

 

×