Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 2. Ağustos 2023

Erdek Güneş Paneli

Erdek Güneş Paneli, bir güneş panelinden elde edilen enerjiyi hesaplarken, panelin verimi, 1 m²’lik bir alanın aldığı güneş ışınları, güneş ışınlarının açısı ve ışıma şiddeti dikkate alınır. Bu nedenle 150 W/h verimliliğe sahip 1 m²’lik bir panel, 1000 W/m² güneş ışığına dik açıyla maruz kaldığında elektrik enerjisi üretecektir. Türkiye’nin yüksek radyasyon seviyeleri sayesinde modül bu verimi aşar.

Güneş enerjisi, yenilenebilen enerji kaynakları arasında oldukça önemli bir yere sahip olmaktadır. Karbondioksit salınımını azaltarak doğayı koruyan bu enerji sistemleri aynı zamanda enerji kaynaklarına olan bağımlılığı da azaltmaktadır.

Erdek Güneş Paneli, Daxler Energy, güneş modülleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Güneş paneli, güneşten gelen ışığı yakalayarak elektrik enerjisine dönüştüren teknolojik bir cihazdır. Bu cihazlar çevre dostu  enerji kaynakları olarak bilinmektedir. Bu nedenle Daxler Enerji burada üstün  teknoloji ve kalite sunmaktadır.

Erdek Güneş Paneli, Daxler Enerji, elektrik bağlantılarının uzak olduğu kırsal alanlarda oldukça kullanışlı bir uygulamadır. Kurulumu ve bakımı kolay. Bu, tek seferlik kurulum veya bakım maliyeti olmadığı anlamına gelir. Evinizin çatısına, terasına veya balkonuna montajı kolaydır. Kavisli yapısı güneş ışınlarının emilimini artırır. Güneş enerjisi, zararlı gazlar içermeyen doğrudan güneş ışığından elde edilen temiz enerjidir.

220 Volt Solar Modül Fiyatı

Daxler Energy 220 Volt Solar Panel fiyatları değişkenlik göstermektedir. Güneş, enerji üretiminde karbon salınımı yapmayan çevreci bir enerji kaynağıdır. Güneşin potansiyelinden yararlanıyoruz. Bir yandan enerji santrallerine yatırım yaparak elde edilen tasarruflardan ekonomik faydalar sağlar. Bir yandan  sürdürülebilir bir dünya için önemli bir katkı yapıyoruz. İş dönüşümünü etkinleştirin. Bir güneş enerjisi üreticisi.

Ekibimiz, müşterilerimize güneş enerjisi teknolojisi, tasarım kurulumu, proje finansmanı ve yerel pazar bilgisi konularında kapsamlı deneyim ve uzmanlık sunar. Bu nedenle finansal ve çevresel faydaları en üst düzeye çıkarmak, her zaman müşteri odaklı bir yaklaşım gerektirir.

Güneş panelleri hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Erdek Güneş Paneli kullanımı teknelerde, karavanlarda veya dağ evlerinde yaygındır. Güneş panelini kamp için kullanabilmek de çok cazip. Bu sebeple bir dağ evi tatili planlıyorsanız. Portatif güneş panelleri sayesinde elinizin altında bol miktarda elektrikli ekipman olacak.

 

×