Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 31. Temmuz 2023

Bozcaada Güneş Enerjisi

Bozcaada Güneş enerjisi geleceğimiz için kritik öneme sahiptir. Elzem olan enerji ve su da birbiriyle ilişkili iki kaynaktır. Gereken su miktarı, kullanılan enerjinin türüne bağlıdır. Güneş enerjisi sistemleri; sadece su tüketen fotovoltaik (PV) sistemler için modül temizliği. Oluşan toz ve kirleri temizlemek için kullanılmaktadır.

Sürdürülebilir bir enerji kaynağı olan güneş enerjisi, yakıt olarak sadece güneşi kullanmaktadır. Zararlı gazlar yaymaz ve küresel ısınmanın önlenmesine aktif olarak katkıda bulunmaktadır. Sonuç olarak geleceğimiz için temiz bir dünya sağlamaktadır. Bozcaada Güneş Enerjisi Daxler Energy.

Bozcaada Güneş Enerjisi Daxler Enerji hizmetlerinde ödeme koşullarımız EPS’ye tabidir. Bu nedenle ödeme, proje ömrü boyunca elde edilen elektrik tasarrufundan daha az olmalıdır. (Projeye bağlı olarak EPS en az 4-10 yıl üretilmektedir.) Bu, sözleşme ömrü boyunca maliyet tasarrufu sağlar. Aracınızı kavurucu yaz sıcağından korurken kullanılmayan park yerlerini daha estetik ve çevreci çözümlerle değerlendirerek hem enerji ihtiyacınızı karşılayabilir hem de gelir elde edebilirsiniz. Kapalı otopark güneş enerjisi sistemleri çatı üstü uygulamaları için proje kapsamının yeterli olmadığı durumlarda harika bir alternatif çözümdür

Ev-Villa Tipi Güneş Enerjisi Sistemleri

İhtiyaç duyulan güce bağlı olarak evin çatısına bir fotovoltaik sistem kurulabilmektedir. Ardından hemen tasarruf etmeye başlayabilirsiniz. Şebekeye bağlı sisteminiz ihtiyaç duyduğunuzdan daha fazla elektrik üretiyorsa elektriği satarak ek gelir elde edebilirsiniz. Entegre Solar, anahtar teslim konut güneş enerjisi sistemleri sunmaktadır. Evinize güneş enerjisi sistemi kurmak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin. Güneş enerjisi üretimi ile üretilen elektriği herkese ulaştıracağız. Göllerden, akarsulardan ve yeraltı sularından tarım arazilerine su taşır. Enerji maliyetlerinizi bu şekilde sıfırlarsınız. Güneş enerjisi, her türlü sulama pompasıyla sorunsuz çalışır.

Endüstriyel uygulamalarda ve enerji santrallerinde binlerce güneş panelinin kullanıldığı büyük ölçekli sistemler sayesinde enerjide dışa bağımlılığımızı azaltarak ekonomiye katkı sağlıyoruz. Böylelikle Türkiye’de en çok bulunan enerji kaynaklarından biri olan güneş enerjisi,  ağırlıklı olarak sıcak su temini için kullanılmaktadır. Güneş enerjili sıcak su sistemi; Suyun nasıl ısıtıldığına, sistemde nasıl dolaştığına ve ne için kullanıldığına bağlıdır. Bu sistemler aktif ve pasif olmak üzere iki ana başlık altında toplanmaktadır. Bozcaada Güneş Enerjisi Daxler Enerji.

 

×