Toroslar Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 30. Mayıs 2023

Toroslar Güneş Enerjisi

Toroslar Güneş Enerjisi, evinizin güneş enerjisi sistemi için uygun olup olmadığını analiz edin. Evde kaç tane güneş paneliniz olduğunu öğrenin. Daha sonra ihtiyaçlarınızı belirliyoruz. Elektrik faturanızı tamamen ortadan kaldırmak veya fazladan bir güneş paneli  kullanmak mı istiyorsunuz? Toroslar güneş enerjisi için hemen bizimle iletişime geçin.

Güneş Panelleri Nereye Kurulur?

Güneş enerjisi, zararlı gazlar yaymadan doğrudan güneş ışığından elde edilen temiz enerjidir. Güneşin hidrojen çekirdeklerinin yaklaşık yarısı birleşerek helyum çekirdeklerini oluşturur. Bu süre zarfında çok fazla enerji açığa çıkar. Güneş’te meydana gelen reaksiyonlarla üretilen enerjinin bir kısmı Dünya’ya ulaşan ışıma enerjisidir. Radyasyonun paneller kullanılarak elektrik enerjisine dönüştürülmesi işlemi bu nedenle bir güneş enerjisi sistemini tanımlar. Güneş panelleri için elektrik parası ödemek istemiyorsanız, muhtemelen evinizde 25-26 adet güneş paneline ihtiyacınız vardır. Kendiniz kolayca hesaplayabilirsiniz. Öncelikle güneş panelleri kurulurken 10 kwh civarında bir düzenleme var. Ancak işyerlerinde genellikle 10kWh kullanılmaktadır.

10kWh altında güneş enerjisi paneli kurmak için izin başvurusu yapmanız gereken yer evinizin bağlı olduğu elektrik santralidir. Eviniz şebeke dışı ise ve dağıtım hizmetiniz yoksa zaten izne ihtiyacınız yok. 10 kWh’in altındaki şebekeye bağlı ev PV sistemlerinin hesaplanması için onay, bir GES belgesi şeklinde verilmektedir. Ev kullanımı için güneş paneli fiyatları hesaplanırken tek başına panellerin fiyatı yeterli değildir. Çünkü kapsamlı bir sisteme ihtiyacımız var.

Daxler Enerji artık daha yeşil bir dünya için enerji üretmek amacıyla yeşil sistemler kullanıyor. Toroslar Güneş enerjisi en modern yenilenen enerji kaynağıdır. Dünya sürekli olarak güneş ışığına maruz kaldığından, gelen enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürmek için bazı araştırmalar yapılmıştır. Güneş modülleri olarak adlandırılanlarda, ışık elektrik enerjisine dönüştürülmektedir. Güneş panelleri, dünyaya çarpan güneş ışığını daha fazla enerji dönüşümüne ihtiyaç duymadan elektrik enerjisine dönüştürür.

Bir fotovoltaik modül, İngilizce fotovoltaik teriminden türetilen bir fotovoltaik modül olarak da adlandırılır. Bu nedenle kelime, Yunanca ışık anlamına gelen phos ve elektromotor kuvvet anlamına gelen volt kelimelerinin birleşimidir. Işığı elektriğe çeviren panel. Güneş ışığı bir güneş paneline çarptığında, Daxler Enerji Toroslar Güneş enerjisinden elektrik üretmek için özel bir fotovoltaik etki kullanır.

×