İstanbul Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 22. Mayıs 2023

İstanbul Güneş Enerjisi

İstanbul Güneş Enerjisi, endüstriyel, evsel veya kişisel enerji gereksinimleri doğrudan güneşten karşılanamaz. Sonuç olarak, güneş enerjisi dönüştürülebilir ve çeşitli şekillerde kullanılabilir. Güneş ışınlarından yararlanmak için birçok teknik geliştirilmiştir. Güneş enerjisi teknolojileri yöntem, malzeme ve teknoloji seviyeleri açısından büyük farklılıklar gösterir. Ancak bazıları güneş enerjisini doğrudan ışık veya termal enerji şeklinde kullanır. Diğerleri güneş enerjisini elektrik üretmek için kullanır.

İstanbul Güneş panelleri bazen bir evin elektrik ihtiyacını karşılar. Binaların çatılarına kurarak veya hatta daha büyük panellerin kurulduğu endüstriyel bir alanda karşılar. Fosil yakıtlardan kaynaklanan karbondioksit ve metan gazlarının neden olduğu küresel ısınmayı önlemek için güneş enerjisi önemlidir. Dünyaya düşen 173.000 teravat güneş enerjisi ile birçok ülkenin yenilenebilir enerji kaynaklarına önem verdiği açıktır. Endüstriyel uygulamalarda veya enerji santrallerinde binlerce güneş panelinin kullanıldığı büyük sistemler sayesinde ülkelerin enerjide dışa bağımlılığını azaltarak ekonomiye katkı sağlamaktadır.

Ev-Villa Tipi Güneş Enerjisi Sistemleri

Elektrik ihtiyacınıza uygun olan güneş enerji sistemini evinizin çatısına kuralım ve hemen tasarruf etmeye başlayın. Şebeke bağlantılı sistemlerde ihtiyacınız olan elektrikten fazlasını üretebilmektesiniz. Bu durumda elektrik satarak ek gelir elde etmeniz mümkündür. Entegre Solar olarak evler için güneş enerjisi sistemlerini anahtar teslim olarak sunmaktayız. Eviniz için güneş enerjisi sistemine sahip olmak istiyorsanız şimdi bize ulaşın, teklifinizi alın.

Daxler Enerji Güneş enerjisinden elde edilen elektrik ile göllerden, akarsulardan ve yer altı sularından tarım alanlarınıza su taşıyarak enerji maliyetinizi sıfırlıyoruz. Güneş enerjisi bütün sulama pompa türleri ile sorunsuz çalışır.

Bütün tarımsal işletmelerin sulama ihtiyacı farklı olduğu için ihtiyacınız olan sulama miktarınızı tespit ediyoruz. Ardından size özel ve size en uygun sistem tasarımı uzman kadromuz tarafından yapılıyor.

Çatısı olmayan veya yeri olmayan, yüksek elektrik maliyetlerine sahip endüstriyel tesisleriniz başta olmak üzere tüm iş yerlerinizini bize emanet edin. Ticari işletmelerinizin, evlerinizin, villalarınızın enerji ihtiyaçlarını istenilen özellikleri karşılayan arazilere yenilenen enerji kaynaklarının en popüleri olan Solar Enerji Sistemleri ile değerlendirerek karşılayabilmektesiniz.

Elektrik faturası öder gibi veya size uygun bir ödeme planını seçin. Böylece sistemin taksitlerini ödeyerek anında tasarruf etmeye başlayabilirsiniz.

×