Tuzlukçu Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 22. Mayıs 2023

Tuzlukçu Güneş Paneli

Tuzlukçu Güneş Paneli, Daxler Enerji, güneş modülleri konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Solar paneli, güneşten gelen ışığı yakalayarak elektrik enerjisine dönüştüren teknolojik bir cihazdır. Bu cihazlar çevre dostu  enerji kaynakları olarak bilinmektedir. Bu nedenle Daxler Enerji burada üstün  teknoloji ve kalite sunmaktadır.

Öncelikle ev ve işyerlerinin enerji ihtiyacı hesaplama ve ölçümlerle belirlenir. Kurduğunuz sistemin nasıl inşa edildiğini ve çatının nerede olduğunu görmek için evinizin veya iş yerinizin çatısını ölçün. Güneş panelleri kurmayı planlıyoruz. Daha sonra panellerin montajı için çatıya uygun bir yapı oluşturulur. Panolar monte edildikten sonra birbirine bağlanır ve enerji konvertörleri ile birleştirilir.

Bu işlemden sonra sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz ve gerekli ayarlamaları yapınız. Sisteminizin çalışır durumda tutulması, artan enerji maliyetlerinin önlenmesine yardımcı olur. Bu, Tuzlukçu Güneş Paneli, Daxler Enerji, sistemini çevre dostu ve yenilenebilir bir enerji kaynağı haline getirir. Ev ve işyerleri için enerji tasarrufu sağlar. Kurulum profesyonel bir ekip tarafından yapılmalıdır. Enerji ciddi bir iştir ve amatörlerin müdahalesi tehlikelidir.

 1MW GES Maliyeti

Güneş enerjisi santralleri hem bina içlerine hem de şirket çatılarına kurulabilmektedir. Bu sayede şirketin elektrik ihtiyacı karşılanmakta ve ihtiyaç fazlası elektrik tedarikçilerine satılmaktadır. Bir megavat (MW), bir milyon çarpı bir watt’a eşit bir ölçü birimidir. MW cinsinden ifade edilmektedir. Ortalama aylık ev elektrik tüketimi genellikle megavat cinsinden ölçülmektedir.

1 MW’ın toplam maliyetinin hesaplanması birçok faktöre bağlıdır. Bu faktörler, enerji üretim sisteminin tipini, kullanılan teknolojiyi, kurulum yerini, işletme ve bakım maliyetlerini ve diğer faktörleri içerir. Projenin genel fizibilitesini çıkarmadan 1MW’ın toplam maliyetini doğru bir şekilde hesaplamak zordur.Tuzlukçu Güneş Paneli, Daxler Enerji, olarak ortalama fiyatı belirleyin. Ancak önce deneyimli bir mühendis sahayı ve projeyi analiz ederek tam maliyeti hesaplamalıdır.

1 MW’ın toplam maliyeti normalde proje başına hesaplanır ve değişkenler dikkate alınmalıdır. Bu değişkenler, toprak koşulları, kullanılan teknikler ve arazi konumu gibi faktörleri içerir. Toplam 1 MW için ortalama maliyet yaklaşık 1 milyon doların (USD) üzerindedir. Sistem, 1 MW’lık toplam maliyetin net olarak hesaplanabileceği şekilde tasarlanmalıdır. Bir güneş enerjisi santralinin kurulmasıyla ilgili iş akışı maliyetleri etkiler.

 

 

×