Küçükçekmece Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 22. Mayıs 2023

Küçükçekmece Solar Paneli

Küçükçekmece Solar Paneli, bugün dünyadaki hemen hemen her işletmenin sorunsuz çalışması ve çalışanlarının ihtiyaçlarını karşılaması için enerjiye ihtiyacı var. İnsanların ihtiyaçlarını karşılarken dünyaya onarılamaz zararlar verebilmektedir. Ancak  sürdürülebilir enerji üretme özelliğinden dolayı güneş panelleri ekonomik ve çevre dostu seçeneklerden biridir. Farklı modeller, küçük oyuncaklara güç sağlamaktan büyük binalara ve alanlara güç sağlamaya kadar geniş bir uygulama yelpazesine izin verir.

Küçükçekmece Solar Paneli kullanarak fosil yakıtlara olan bağımlılığınızı azaltın ve elektrik faturanızı düşürebilirsiniz. Şirketinizin üretim faaliyetleri için yeterli gücü sağlayan güneş panelleri kurarak elektrik faturanızdan tasarruf edebilirsiniz. İş yerlerinde ve fabrikalarda güneş panellerinin kullanılması bu anlamda birçok avantaj sunmaktadır.

Japonya’daki ortalama ışınım değeri 1300W/m2’dir, bu da panel standardından daha yüksek verimlilikle sonuçlanır. Kristal modülün verimlilik değeri -24 ve ince film modülünün verimlilik değeri -15’tir. Teknolojik gelişmeye paralel olarak hücrelerin verimliliği her geçen yıl artmaktadır. Bilimsel araştırmalar sayesinde e-güneş panellerinin verimliliğine ulaşmış prototip güneş panelleri var ama maliyeti hala çok yüksek. Sadece özel durumlarda (uzay araştırmaları gibi) kullanılırlar.

Güneş Paneli Verimliliği

Güneş panelinin verimliliği, kullanım süresi boyunca kademeli olarak düşecektir. İlk on yılda standart test koşullarında ölçülen fabrika üretkenlik oranları,  bu değerden 10 ila 20 yıl sonra düşer. Toplama gibi değerler 20-30 yıl azalır. Üretici tarafından tanınan bir performans garantisi değildir. Örneğin 10 yıl verimliliğe sahip bir güneş paneli hala yeterli değil. Ancak 20 yıllık verimli güneş panelleri hala yeterli değil. 2018 yılında bu değer seviyesine geri dönecek ve faydalı ömrü 30 yıla yaklaştıkça önceki seviyelerine geri dönecektir. Zorlu çevre koşulları ve modülün nadiren temizlenmesi de modül verimliliğini azaltan önemli faktörlerdir.

Daxler Enerji Küçükçekmece Solar Paneli, elektrik üreterek seralarda sebze ve meyveleri ısıtmak için kullanılıyor. Bu nedenle kırsal ve tarımsal alanlar da güneş enerjisi kullanımı için uygun alanlardır. Trafik ışıkları, trafik ışıkları ve sokak lambaları da güneş enerjisi kullanımına dahildir. Sistem tipik olarak pille çalışan bir güneş enerjisi sistemidir. Güç kapatıldıktan sonra, sıkışmaları önlemek için pil açılmaktadır.

Daxler Enerji A.Ş.
Adres: Büyükkayacık OSB Mah. 102. Cad. No: 3/1 42280 Selçuklu / Konya
E-Mail: info@daxlerenergy.com
Telefon: 444 95 77

×