Kartal Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 22. Mayıs 2023

Kartal Solar Paneli

Kartal Solar Paneli, yerli güneş paneli enerjisinin en büyük getirisi tek seferlik panel üretiminde ortaya çıkıyor. Ayrıca atmosferik emisyonlarımızın ötesinde herhangi  bir ek sera gazı salmıyoruz. Güneş enerjisi, doğrudan güneş ışığının duman, gaz veya diğer kimyasal yan ürün içermeyen bir süreçte elektrik enerjisine dönüştürülmesiyle üretilir. Aslında, tüm yeşil enerji teknolojilerinin arkasındaki ana itici güç budur. Ülkeler, emisyonları azaltarak iklim değişikliği taahhütlerini yerine getirmeye çalışırken.

Yerli güneş paneli gücü, temiz ve yenilenebilir bir enerji kaynağıdır. Enerji üretimi için petrol, kömür ve doğal gaza bağımlılığı azaltın. Bu fosil yakıtlar hava, su ve toprak kalitesini etkileyen ve küresel ısınmaya katkıda bulunan zararlı emisyonlar üretir. 2000 ile 2065 yılları arasında Dünya’nın önceki 65 milyon yılda olduğundan daha fazla hayvan ve bitki  türünü yok edeceği tahmin ediliyor. Güneş paneline çarpan güneş ışığını emen güneş pillerinden oluşur. Bir güneş panelinin verimliliği, kullanılan hücrelerin güneş ışığını ne kadar hızlı elektriğe dönüştürdüğü ile belirlenmektedir. Kartal Solar Paneli, montajı genellikle iki şekilde yapılmaktadır. Kırsal alanlara büyük ölçekli güneş enerjisi santralleri kuruluyor. Ancak, genellikle fabrika, çiftlik veya konut çatılarına kurulurlar.

Yerli Güneş Paneli

Evinize, arabanıza, bahçenize veya ihtiyacınız olan her yere Daxler Enerji Kartal Solar Panel  ile güç sağlayın. Bir güneş paneli sistemi kullanarak yapmak kolay ve ucuz. İrili ufaklı birçok ürünü, makineyi veya sistemi çalıştıracak kadar enerji üretir. Güneş pili de denir. Yenilenen enerji kaynakları arasında önemli bir yer güneş enerjisi sistemlerinin beygir gücüdür.

Silikon hücreler sayesinde güneş ışığını direkt olarak elektrik (doğru akım) enerjisine dönüştürür. Dönüştürücülere invertör de denir. Basitçe söylemek gerekirse, bir inverter, şehrin hat voltajına bağlı olarak bir aküden veya panelden gelen doğru akımı (DC volt)  alternatif akıma (AC volt) dönüştüren bir cihazdır. Bu sayede güneşin ürettiği elektriği şehir şebeke voltajına çevirerek ev ve işyerlerimizdeki cihazların çalışmasını sağlıyoruz. Solar invertörler on-grid ve off-grid olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır. Yani güneşten düşen ışınlar paneller sayesinde doğru akım (doğru akım) olarak elektrik üretir. Bu akım eviriciye ulaşır. Ardından evirici sayesinde evin elektrik ihtiyacını karşılamak için alternatif akım (alternatif akım) olarak cihaza ulaşır.

Daxler Enerji A.Ş.
Telefon: 444 95 77

×