Kadıköy Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 13. Mayıs 2023

Kadıköy Solar Paneli

Kadıköy Solar Paneli, Güneş enerjisi sistemlerinde en önemli konulardan biri güneş modüllerinin seçimidir. Fotovoltaik modüller kalite, garanti koşulları ve verimlilik açısından farklılık gösterir. En ucuz güneş modüllerini arıyorsanız, dikkate alınması gereken birçok şey var. Örneğin, en ucuz panelleri satanlar genellikle garantileri önemsemezler. Ve satış sonrası desteği tek başına bırakıyorlar. Kaliteli bir panelist tipik olarak 25 yıllık sorunsuz performans sağlar. Daxler Enerji Akören güneş panelleri için garanti vermektedir. Mümkünse bu tür firmalardan güneş paneli almaya çalışın.

Kadıköy Solar Paneli, Güneş paneli kısaca  güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren bir cihazdır. Bir güneş modülü, güneş ışığını elektrik enerjisine dönüştüren fotovoltaik yarı iletken silikon hücrelerden oluşur. Bir silikon hücre yaklaşık 0,5 volt üretir. Hücrelerin seri olarak lehimlenmesi, gerekli panel voltajını ve akım derecesini verir. Güneş paneli nedir sorusunun bir diğer cevabı da çeşitli miktarlarda güneş pillerinin monte edilerek kurulmaya ve kullanılmaya hazır hale gelmesidir.

Örneğin, 12V olarak derecelendirilen 160W’lık bir panelde seri bağlı 36 hücre bulunur. 36 hücrenin seri bağlanması sonucunda Vmp=36×0,5=18V ve kullanılan hücrelere göre maksimum güç kaynağı voltaj değeri (Vmp) belirlenir. 60 hücreli 270W bir panel için tüm hücrelerin seri bağlanması sonucu yaklaşık olarak Vmp = 60 x 0,5 = 30V olur.Sera gazları kızılötesi radyasyonu emen ve atmosferi ısıtarak küresel ısınmaya katkıda bulunan gazlardır.kimyasal bileşik olarak tanımlanır.

Ayrıca, enerji santralleri doğal yaşam alanlarından uzakta inşa edilmektedir. Taşınabilir veya kalıcı olarak monte edilmiş güneş panelleri bunu gerektirmez. Kullanımlar her yerdedir. Taşınan güneş panelleri tüm dünyada kullanılmaktadır. Kurulumdan sonra elektrik neredeyse ücretsiz olarak sağlanır.

Solar Paneli Kurulumu

Güneş panellerinin kalıcı kurulumu, kurulum sonrası bakım maliyetleri dışında herhangi bir maliyete neden olmaz. Yerli bir güneş paneli fabrikası olan Daxler Enerji, dünya çapında giderek daha fazla kullanılıyor. Enerji şirketlerinin Daxler Enerji’yi sevmesinin nedeni budur. Güneş panelleri ve sistemleri üretmek için bir güneş paneli fabrikası kurmak çok önemlidir. Daxler Enerji olarak solar modül fabrikalarımızda son teknoloji sistemler ve kaliteli hammaddeler kullanıyoruz. Eviniz veya işiniz için en iyi güneş panellerini yapıyoruz. Ürettiğimiz güneş panelleri çevre dostu ve dayanıklıdır. Ayrıca her türlü hava koşulunda dayanıklı ve güvenilirdir. Kadıköy Solar Paneli.

×