Kağıthane Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 13. Mayıs 2023

Kağıthane Solar Paneli

Kağıthane Solar Paneli, Daxler Enerji, müşterilerine uygun fiyatlı hizmet ve yüksek kaliteli güneş panelleri sunmaktadır. Şirket, müşterilerine yüksek kaliteli güneş panellerini rekabetçi fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Sonuç olarak, müşteri odaklı bir yaklaşım sayesinde. Müşterilerimizin güneş panellerini en rekabetçi fiyatlarla kurmalarına yardımcı oluyoruz. Türkiye konumu itibariyle güneş enerjisi sistemleri için çok uygundur. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de güneş panelleri her gün hayatımıza giriyor. Diğer enerji kaynaklarına göre daha temiz ve ucuz olduğu için hızla benimsenmektedir. Güneş enerjisi üretimi dünya çapında artmaktadır. Şimdi güneş paneli alanında, güneş paneli alanında ve fabrika çatısında yaygın olarak kullanılmaktadır.

 Güneş enerjisinin geri ödeme süresini etkileyen faktörler

  • Enerji fiyatı
  • Türkiye’nin coğrafi konumu (güneş saati)
  • Döviz piyasasındaki hareketler (solar panelleri, USD kuru üzerinden satılan invertörler)
  • Elektrik satışı

Şebekeye hazır güneş enerjisi ile elektrik faturanızın artması önemli değil. Bunun nedeni, satılan faturalanabilir gücün kW gücüne eşit olması gerektiğidir.  Yani 1,35 TL’ye alınan 1 kW elektrik, eşleştirme amacıyla 1,35 TL’ye satılıyor. özet Uzun vadeli bir yatırım olarak evinizin tüm elektrik ihtiyacını güneş panelleri ile karşılayabilir ve fazla elektriği elektrik dağıtım şirketinize satabilirsiniz. Kağıthane Solar Paneli, Daxler Enerji,

Su ısıtıldığında, güneş sıvısı toplama sistemine geri döner. Bu döngü sürekli olarak devam eder. Pasif fotovoltaik sistemlerde, sıcak su besleme borularından gelen su önce  depodan geçer. Yani sistemde her zaman su vardır. Bu su,  güneş enerjisinden toplanan enerji ile bir kollektör tarafından ısıtılmaktadır. Su ısınırken sıcaklık farkından dolayı tankın üst kısmına doğru hareket eder. Bu nedenle bu sistemlerde pompa yoktur. Bu döngünün devam etmesi için güneş enerjili su ısıtıcısının sürekli bir su kaynağına sahip olması gerekir. Kağıthane Solar Paneli, Daxler Enerji.

Güneş enerjisi dünyadaki en bol ve temiz enerjidir. Bu sayede çevreyi kirletmez ve gürültü yapmaz. Aynı zamanda yenilenebilir ve sürdürülebilir enerjiyi de içerir. Teknolojik ilerlemenin belki de en önemli faydası güneş panelidir. Güneş panelleri, içerdikleri silikon hücreler sayesinde güneş ışığını otomatik olarak enerjiye dönüştürür. Kağıthane Solar Paneli, Daxler Enerji, dönüştürülen enerji sayesinde maksimum getiri ve minimum yatırım fırsatları sunulmaktadır. Bu şekilde yapılan güneş panelleri enerji tüketmek yerine yeni enerji üretmektedir. Güneş panelleri bu görevi yerine getiren verimli teknolojik ürünlerdir.

Daxler Enerji A.Ş.
Telefon: 444 95 77

×