Ilgın Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 13. Mayıs 2023

Ilgın Güneş Enerjisi

Ilgın Güneş Enerjisi, panelleri, güneş tarafından yayılan foton adı verilen enerjik parçacıkları elektrik enerjisine dönüştürmek için kullanılmaktadır. Güneş paneli hücreleri, foton adı verilen bu enerjik parçacıkları toplar ve elektrik  üretmek için bir sonraki hücreye iletir. Solar panelleri 36, 60, 72 ve 144 hücreye sahiptir. Güneş panelinin ürettiği enerji bu şekilde güneş panelinin boyutuna, hücre sayısına ve gücüne bağlı olarak  artar. Genel olarak, daha fazla hücreye sahip güneş panelleri daha fazla enerji üretmektedir.

Bir güneş panelinin ömrü ne kadardır? Güneş modülünün  ömrü 25 yıldır. Güneş modülü üreticileri, elektrik üretmek için bir güneş modülünün ömrünü 25 yıl olarak belirledi. Solar modüllerin garanti süresi ne kadardır? Güneş panellerinin garanti süresi ne kadardır? Solar paneli üreticileri, güneş panelleri için 10 yıl ürün garantisi ve 25 yıl güç ürünü garantisi sunmaktadır. 2023 yılında, güneş modüllerinin üretim değerine bağlı olarak en verimli güneş modülleri 12 yıl ürün garantisi ve 30 yıl kapasite garantisi alacak. Ilgın Güneş Enerjisi.

Akıllı Güneş Panelleri

Daxler Enerji Smart güneş panelleri, silikon hücreleri kullanarak gelen güneş ışığını  doğrudan elektrik enerjisine dönüştürür. Güneş modeli modüler bir yapıya sahiptir. Seri veya paralel olarak bağlanabilen solar modüller, yılın herhangi bir zamanında optimum bir yük sağlar. Teknoloji ilerledikçe birçok yenilik hayatımıza giriyor. Bu yenilikler hayatımızı kolaylaştırmakta ve bizi büyük harcama döngülerine götürebilmektedir. Yani ihtiyaç asla bitmez.  İyileştirme çalışmalarımızda, tüketimde durdurulamaz bir artışa tanık oluyoruz. Doğa bize tüm nimetlerini göstermeye hazır ama biz bilinçsiz tüketimimizle onu bile şaşırtıyoruz.

Doğal kaynaklar risk altındadır. Bu tüketim yenilenen enerji kaynaklarına  yönelimimizi teyit etmektedir. Bugün Daxler Enerji olarak yenilenebilir enerji kaynakları ile tüketimimizi azaltmaya çalışmaktayız. Yenilenen enerji kaynakları arasında ilk akla  gelen güneştir.

Dünyamızı ısıtan tükenmez bir Ilgın Güneş Enerjisi,  teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Günümüzde evlerde ve işyerlerinde güneşin ısı ve ışığını elektriğe dönüştürmek için güneş modülleri kullanılmaktadır. Akıllı güneş panelleri sayesinde insan yapımı enerji kaynaklarından çok daha iyi durumdayız. Ilgın Güneş Enerjisi Daxler Enerji firmamız ile her zaman yanınızdayız. Bizleri arayın. Sizlere tükenmez güç sunalım.

Daxler Enerji A.Ş.
Telefon: 444 95 77

×