Güneysınır Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 12. Mayıs 2023

Güneysınır Güneş Enerjisi

Güneysınır Güneş Enerjisi, elektrik bağlantılarının uzak olduğu kırsal alanlarda çok kullanışlı bir uygulama. Kurulumu  ve bakımı kolaydır. Bu, tek seferlik kurulum maliyeti ve bakım maliyeti olmadığı anlamına gelir. Evinizin çatısına, terasına veya balkonuna montajı kolaydır. Kavisli yapısı güneş ışınlarının daha iyi emilmesini sağlar.

Güneş enerjisi, zararlı gazlar olmadan doğrudan güneş ışığından üretilen temiz enerjidir. Güneşin hidrojen çekirdeklerinin yaklaşık yarısı birleşerek helyum çekirdeklerine dönüşür. Ve bu süre zarfında çok fazla enerji açığa çıkarır. Dolayısıyla güneşte meydana gelen reaksiyonlarla üretilen enerjinin bir kısmı Dünya’ya ulaşan ışık enerjisidir. Bu radyasyonun paneller kullanılarak elektriğe dönüştürülmesi işlemi sistemi tanımlar. Daxler Energy, müşterilerine yüksek kaliteli güneş  panelleri sunmaktadır. Ayrıca uygun fiyatlara hizmet vermekteyiz. Şirket, müşterilerine yüksek kaliteli güneş  panellerini rekabetçi fiyatlarla sunarak müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Bu nedenle Daxler Energy’nin müşteri odaklı yaklaşımı sayesinde; Güneş paneli sistemlerini uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz.

Güneş enerjisi nasıl tasarruf ettirir?

Hidrojen gazının güneşte helyuma dönüştürüldüğü nükleer füzyon işlemiyle üretilen radyant enerjidir. Sürdürülebilir yenilenebilir enerji, bu enerjiyi dünyaya geri yansıtan güneş ışığı ile üretilir. Güneş enerjisi, sera gazı üretmediği için temiz bir enerji kaynağıdır. Dünyaya ulaşan bu enerjinin çok azı bile insanın tükettiğinden fazladır. Türkiye, dünyadaki konumu nedeniyle güneş enerjisi parametrelerinde birinci sıradadır. Dolayısıyla güneş enerjisinin parametreleri, gelen güneş ışınımının şiddeti ve güneşin geliş açısı, verim için uygun sıcaklık, güneşlenme saatleri ve teknolojisidir.

Bu sistemde  ana güç kaynağı güneş ışığıdır. Foton adı verilen yüksek enerjili parçacıklar içeren güneş ışınları güneş paneline çarpar. Solar panelinin yüzeyi güneş pili adı verilen parçacıklarla kaplıdır. Güneş pilleri silikondan yapılmıştır. Daxler Enerji, güneş enerjisi  ve çeşitli hizmetler hakkında bilgi alabileceğiniz silikon, oksijenden sonra doğada en yaygın bulunan yarı iletken elementtir. Bizimle iletişime geçmeniz durumunda uygun fiyatlı ve kaliteli hizmetimizden faydalanmış olacaksınız.

Çevre dostu ve müşteri memnuniyetine özen gösteren firma olarak sizlere hizmet sunmaya hazır beklemekteyiz. Güneysınır Güneş Enerjisi  Daxler Enerji de her konuda üstün bir teknoloji ve kalite sunmaktadır.

×