Çumra Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 10. Mayıs 2023

Çumra Güneş Enerjisi

Çumra Güneş Enerjisi kullanmanın genel avantajları: güneş sınırsız ve bedavadır. Enerji maliyetlerinizi sıfıra indirin veya azaltın. Çevreye ve canlı organizmalara zararı olmayan temiz bir enerjidir. Modülerdir, taşınabilirdir ve gerektiğinde sisteminize eklenebilir. Elektriğin üretildiği yerde tüketim imkanı sağlar.

Son kullanıcıya daha yakın olmak, iletim ve dağıtım ekipmanı ihtiyacını azaltır ve yerel güç hizmetlerinin güvenilirliğini artırır. Elektrik kayıplarını ve enerji iletim kayıplarını en aza indirerek dolandırıcılık maliyetleri ortadan kaldırılabilir. İşletme ve bakım maliyetleri diğer sistemlere göre yok denecek kadar azdır. Trafo merkezleri, merkezi olmayan üretim ve tüketimin yükünü taşımaz. Dayanıklılık 40 yıl, üretici garantisi 25 yıldır. İhtiyacınız olan enerjiyi her yerde, her bölgede ve her mevsimde bulabilirsiniz. Kullanışlı, kolay ve hızlı kurulum.

Çeltik Güneş Enerjisi Kullanım Alanları

  • Çiftlik
  • Konum, otel
  • Bitki
  • Endüstriyel tesis
  • Organize sanayi bölgesi
  • Şehir merkezi ve kırsal
  • Açık alan ve çok
  • Devlete ait arazi kiralama

Çatınızı boş bırakmak yerine en popüler yenilenen enerji kaynağı olan güneş enerjisi sistemi ile enerji ihtiyacınızı karşılayabilmektesiniz. İster elektrik faturanız gibi taksitlendirin, isterseniz daha düşük bir ödeme planı kullanın ve hemen birikim yapmaya başlayın. İşletme maliyetlerinin önemli bir bölümünü oluşturan enerji maliyetlerini düşürerek rekabet gücünüzü arttırırsınız ve iş karlılığınızı artırabilirsiniz. Sonuç olarak çatınız gereken alandan daha genişse faturanızı sıfırlamakla kalmaz, aynı zamanda ek gelir de sağlayabilmektedir.

Daxler Enerji; Fotovoltaik Güç Santralleri (GES) alanında çözüm ortağınız olarak size özel iş modeli oluşturuyoruz. Böylelikle yatırım ve performans risklerini üstleniyoruz, enerji tasarrufunuzu sağlamaktayız.

Firmanızı tanıtma ziyareti ile başlayan süreçte ihtiyaçlarınızı analiz ediyor ve ardından size özel geliştirdiğimiz enerji tasarruflu çözümleri sunuyoruz.

Düzenli bakım ve montaj sonrası onarımlar gibi uzmanlık gerektiren uzmanlık gerektiren konularda gönül rahatlığıyla kendi işinize konsantre olabilmenizi istiyoruz.

Daxler Enerji A.Ş. olarak ana hedefimiz, müşterilerimize uzmanlığımızı garanti eden çözüm ortaklıkları sağlamaktır. Böylelikle size 360 ​​derece çözüm ortaklığı sağlamak için tüm enerji ihtiyaçlarınızı tek  çatı altında birleştiriyoruz.

Fotovoltaik enerji santralleri alanındaki kapsamlı enerji çözümlerimizden faydalanın. Enerji danışmanlığı için birlikte çalıştığımız müşteri sayımız her geçen gün artmaktadır. Böylelikle güçlü yönlerimizi gösteren müşterilerimiz referans alanında görülebilmektedir. Sonuç olarak Daxler enerji ile birlikte çalışarak bu gücü enerji ihtiyacınızı karşılamak için kullanabilirsiniz.

×