Başakşehir Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 10. Mayıs 2023

Başakşehir Güneş Paneli

Başakşehir Güneş Paneli, İnvertör cihazından gelen elektrik, tüm ev aletlerinde kesintisiz veya yeniden kurulum olmadan kullanılır. Güneş ışığının dünyaya ulaşamaması ve evsel elektrik tüketiminin artması nedeniyle enerji üretimi talebi  değişmektedir. Şebeke gücü, güneş enerjisinin yeterli güç üretemediği veya talebi karşılayamadığı durumlarda kullanılmaya devam eder.

Daxler Enerji Başakşehir Güneş Paneli, Karbon ayak izinizi azaltan ve çevreyi koruyan bir şirketin parçası olun. Elektrik bağlantılarının uzak olduğu kırsal alanlarda çok kullanışlı bir uygulama. Kurulumu kolay ve bakım gerektirmez. Bu, tek seferlik kurulum veya bakım maliyeti olmadığı anlamına gelir. Evinizin çatısına, terasına veya balkonuna kurulumu kolaydır. Kavisli yapısı güneş ışığının emilimini artırır. Bu eğimli yapı sayesinde kışın ne kar ne de yağmur suyu birikmez. Güneş paneli sessiz çalışır ve aynı zamanda güç sağlar. Çevreye zararı yoktur. Bütünlük sadece gürültü emisyonu değil aynı zamanda kirletici emisyonu anlamına da gelir. Karbon monoksit yaymadığı için çevre dostudur.

Solar modül seçimi nasıl olmalıdır?

Başakşehir Güneş Paneli, watt değeri fiyatı etkileyen en önemli özelliktir. Örneğin 150 Watt’lık bir panel ile 250 Watt’lık bir panelin saatte 100 Watt farkı var. Bu nedenle solar modüller watt olarak belirtilir. Örneğin, 250 Watt’lık büyük bir panelin üretim maliyeti 100 Watt’lık bir panelden daha düşüktür, dolayısıyla birim fiyatı daha düşüktür. Solar paneli seçerken en büyük güneş panelini aldığınızdan emin olun.

Daxler Energy Başakşehir Güneş Paneli, gelen güneş ışığını  doğrudan elektrik enerjisine dönüştürmek için silikon hücreler kullanır. Güneş modeli modüler bir yapıya sahiptir. Seri veya paralel bağlanabilen solar modüller, yılın herhangi bir zamanında optimum şarj sağlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok yenilik hayatımıza giriyor. Bu yenilikler hayatımızı kolaylaştırmakta ve bizi büyük bir tüketim döngüsüne itmektedir. Yani ihtiyaç hiç bitmiyor.

İstanbul’un güneş panelleri, bugün dünyanın tükettiğinden 10.000 kat daha fazla güneş ışığını dünyaya katacak. Bu nedenle, yeryüzüne isabet eden güneş ışınlarının sadece %0,01’i insanların enerji ihtiyacını karşılamak için verimli bir şekilde kullanılmaktadır.

Daxler Enerji A.Ş.
E-Mail: info@daxlerenergy.com
Telefon: 444 95 77

×