Avcılar Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 10. Mayıs 2023

Avcılar Solar Paneli

Avcılar Solar Paneli Daxler Enerji, güneş panellerinin nasıl çalıştığı hakkında edinebileceğiniz tüm bilgiler için hizmetinizdedir. Web sitemiz veya diğer iletişim kanallarımız sayesinde size bir telefon kadar yakınız. Daxler Enerji müşterilerine en iyi seçenekleri sunar; müşteri memnuniyetini ön planda tutmak. Şirketin hedefi, müşterilerinin ihtiyaçlarını yüksek kaliteli ve uygun fiyatlı güneş panelleri ile karşılamaktır. Ve ekolojik bir enerji kaynağı sağlamayı hedefliyor. Ayrıca güneş panellerinin bakım maliyetlerinin düşük olması firmaya yıllar kazandırmaktadır. Bir güneş enerjisi sisteminin bakım maliyetleri düşüktür.

Güneş panelleri dayanıklıdır. 30 yıla kadar ürün ve performans garantisi. Yılda birkaç kez temizleyerek panel performansını koruyun. Panellerde hareketli parça bulunmadığından aşınma ve yıpranma olmaz. Bu şekilde yıllar boyunca bakım maliyetlerinden tasarruf edersiniz. Bunlar, mevcut güneş panellerinden daha hafif ve daha esnek bir malzemeden yapılmış güneş panelleridir. Tekne, tekne, elektronik bisiklet gibi  önemli alanlarda sıklıkla kullanılan ve eğimli çatılarda önemli avantaj sağlayan bir üründür. Eğimli çatıya standart güneş paneli montajının zor olduğu projelerde çatı yalıtımına zarar vermeden montajı yapılmaktadır. Zararlı karbondioksit emisyonları önlenir. Karbon ayak izini azaltan ve çevreyi koruyan bir şirketin parçası olun.

Karbon Ayak İzi

Gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için güneş enerjisinin kullanımı ölçülemez. Yarattığı sosyal sorumluluk değeri, toplumun her kesiminin iş yerlerimizden beklediği sorumluluğu üstlenerek imajımızı ve markamızı güçlendiriyor. Avcılar Solar Paneli Daxler Enerji, Bütçenize uygun  verimli bir güneş enerjisi üretim sistemi tasarlıyoruz. Dünyada güneş panellerinin evlerde kullanımı giderek yaygınlaşıyor. Özellikle  verimli monokristal modüller, yüksek enerji ihtiyacı olan evler için ideal ürünlerdir. Ancak, düşük enerji tüketimi olan evlerde daha ucuz polikristal modüller kullanmanızı öneririz. Güneş panellerinin ev kullanıcıları öncelikle günlük elektrik tüketimlerini hesaplamalıdır. Bu, bu ihtiyaçlar için gereken güç kaynağı ve modül tipini belirlemenizi sağlar. Bu bilgiler olmadan panel satın almak istenen tasarrufu sağlamaz.

Daxler Enerji taşınan güneş panelleri hazır. Zemine, tavana veya  alana ihtiyacınız olan herhangi bir yere monte edilmektedir. Genellikle katlanabilir yapılar olan portatif güneş panelleri özellikle kampçılık gibi aktiviteler için kullanışlıdır.

Daxler Enerji A.Ş.
E-Mail: info@daxlerenergy.com
Telefon: 444 95 77

×