Akşehir Solar Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 10. Mayıs 2023

Akşehir Solar Paneli

Daxler Enerji Akşehir Solar Paneli ile evinize, arabanıza, bahçenize veya ihtiyaç duyduğunuz her yere güç verin. Güneş paneli sistemi kullanılarak üretimi kolay ve ucuzdur. Bu; irili ufaklı birçok ürünü, makineyi veya sistemi çalıştırmak için yeterli enerjiyi üretmektedir. Güneş pili de denir. Yenilenebilir enerji kaynakları arasında kilit bir konuma sahip olan güneş enerjisi sisteminin beygir gücüdür. Silikon hücreleri sayesinde güneş ışığını direkt olarak elektrik (doğru akım) enerjisine dönüştürmektedir.

Dönüştürücü inverter olarak da adlandırılmaktadır. Basitçe söylemek gerekirse, inverter, bir pilden veya panelden gelen doğru akımı (DC volt) şehrin şebeke voltajına göre alternatif akıma (AC volt) dönüştüren bir cihazdır. Bu sayede güneşin ürettiği elektriği şehrin şebeke gerilimine çevirerek evlerimiz ve işyerlerimizdeki cihazların çalışabilmesini sağlamaktayız. Solar invertörler on-grid ve off-grid olmak üzere iki gruba ayrılmaktadır.

Yani güneşten düşen ışınlar paneller sayesinde doğru akım (doğru akım) olarak elektrik üretmektedir. Bu akım invertere ulaşır ve inverter sayesinde evin elektrik ihtiyacını karşılamak için alternatif akım (alternatif akım) olarak cihaza ulaşmaktadır. Şebekeye bağlı sisteminiz evinizin ihtiyacından daha fazla elektrik üretiyorsa, inverter sayesinde fazla enerji şebekeye verilmektedir. Daxler Enerji Akşehir Solar Paneli. Tersine, gerekli güç şebekeden alınır ve bir invertör sayesinde ev cihazlarınıza gönderilmektedir. Off-grid sistemlerde invertör sayesinde fazla güç aküye aktarılarak şarj edilmektedir. Tersi durumda ise gerekli olan güç aküden alınmakta ve evirici sayesinde evdeki cihazlara gönderilmektedir.

Yeni Nesil Solar Paneli

Birçok bölge bulunmaktadır. Kurulumu pahalı olduğu düşünülse de, fotovoltaik sistemler şu anda uzun vadeli, sürdürülebilir enerji tedariki için büyük talep görmektedir. Bu talebi yüksek tutabilmek ve ihtiyaç duyulan enerjiyi tam olarak karşılayabilmek için sürekli yeni teknolojilere sahip modeller üretilmektedir. Boyut ve görünümün yanı sıra, elektrik üretim miktarını daha da artırmak için araştırmalar da yapılmaktadır.

Fotovoltaik sistemler, yenilenebilir enerjinin yaygın kullanımı için verimliliği ve müşteri faydasını artırmak amacıyla üretilmektedir. Güneş jeneratörü olarak da adlandırılan ürünler, ev beyaz eşyasının uzun süre çalışmasını sağlamaktadır. 5KW’lık bir güneş paneli, rahat bir yaşam arayan ortalamanın üzerinde bir evin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çatınızdan enerji üretebilirsiniz. Daxler Enerji Akşehir Solar Paneli. Günümüzde aile evleri ve villaların çatılarının tamamen modüllerle kaplanması yaygındır. Son olarak 10kW güneş paneli seçeneği, 30 ve üzeri panellerin kullanıldığı çatı ve cephe uygulamalarında kullanılmaktadır.

×