Taşınabilir Solar Panel
Daxler Enerji A.Ş. 21. Nisan 2023

Taşınabilir Solar Panel

Taşınabilir solar panel, sabit bir kurulum gerektirmeyen, taşınabilir ve hareket halindeyken güneş enerjisini elektriğe dönüştürebilen bir güneş paneli olarak tanımlanmaktadır. Daxler Enerji olarak zemine, çatıya veya ihtiyaç duyduğunuz alana sahip olduğunuz herhangi bir yere kurulmaktadır. Genellikle katlanabilir bir yapıya sahip olan portatif güneş panelleri, özellikle kampçılık gibi aktivitelerde yardımcı olmaktadır.

Taşınabilir solar panel hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Teknelerde, karavanlarda veya dağ evlerinde güneş panellerinin kullanımı yaygındır. Aynı zamanda kamp yapmak için güneş panelleri kullanmak da oldukça cazip olmaktadır. Bir dağ evinde tatil planlıyorsanız, taşınabilir güneş panelleri sayesinde birçok elektrikli cihaz parmaklarınızın ucunda.

Güneş panelinin performansı, kullanılabilecek elektrikli ekipmanı belirlemektedir. 380V taşınabilir güneş paneli ile hemen hemen her elektrikli cihazı kullanmaktadır. Taşınabilir bir 220V güneş paneli, çamaşır makineleri ve buzdolapları gibi cihazlara güç sağlamaktadır. Güneş panellerini kullanmanın birçok avantajı vardır, ancak bunlar çoğunlukla sürdürülebilirdir. Ve uzun vadeli maliyet avantajlarıyla öne çıkmaktadır. Taşınabilir solar panel  avantajları şunları içermektedir

Solar Panel

Sera gazı emisyonu bulunmamaktadır.Kızılötesi radyasyonu emen, atmosferdeki sıcaklığı artıran ve küresel ısınmaya katkıda bulunan gaz bileşenleri olarak tanımlanan sera gazları.Doğal yaşam alanlarına zarar vermemektedir. Enerji üretim tesisleri inşa etmek için doğal yaşam alanlarını terk etme vakaları vardır. Taşınabilir veya kalıcı olarak monte edilmiş güneş panelleri bunu gerektirmiyoruz.

Her yerde mevcut kullanım bulunmaktadır. Taşınabilir solar panelleri dünyanın her yerinde kullanılmaktadır. Kurulumdan sonra neredeyse bedava güç sağlıyoruz.

Sabit güneş panelleri kurulum sonrası bakım maliyetleri dışında herhangi bir maliyete neden olmamaktadır. Taşınabilir solar panelleri için de durum benzer olmaktadır.

Böylelikle Daxler Enerji taşınabilir güneş panelleri, yüksek kaliteli monokristal ve polikristal silikon hücrelerden yapılmıştır. Bu hücreler enerji verimli olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca panelin üzeri güneş ışınlarının daha iyi emilmesi için ışık geçirgenliği yüksek cam veya özel film ile kaplanmaktadır.

Daxler Enerji, Türkiye merkezli bir enerji şirketidir ve yerli üretim güneş panelleri üretmektedir. Şirket, 2017 yılında İstanbul’da kurulmuştur ve Türkiye’nin güneş enerjisi sektöründe önde gelen şirketlerinden biridir. Daxler Enerji’nin ürettiği güneş panelleri, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmış olup, uzun ömürlü, yüksek verimli ve dayanıklıdır. Ayrıca, şirketin ürettiği güneş panelleri TÜV Rheinland ve CE gibi uluslararası sertifikalarla da doğrulanmıştır. Türkiye’deki birçok güneş enerjisi projesinde Daxler Enerji’nin ürünleri kullanılmaktadır ve şirket, yerli üretim güneş panelleri konusunda lider konumdadır.

×