Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 31. Temmuz 2023

Bayramiç Güneş Paneli

Bayramiç Güneş paneli nedir?  Güneş pili de denir. Yenilenebilir enerji kaynakları arasında kilit bir konuma sahip olan güneş enerjisi sisteminin beygir gücüdür. Silikon hücreleri sayesinde güneş ışığını direkt olarak elektrik (doğru akım) enerjisine dönüştürür. Yani güneşten düşen ışınlar paneller sayesinde doğru akım (doğru akım)  olarak elektrik üretir. Bu akım invertere ulaşır ve inverter sayesinde evin elektrik ihtiyacını karşılamak için alternatif akım (alternatif akım) olarak cihaza ulaşır.

Genel olarak güneş enerjisi sistemleri bahçeli müstakil evler için uygundur. Fakat apartman daireleri için de uygun koşullar. Evinizdeki güneş açısının uygun olup olmadığını kontrol edin. Bu nedenle, eviniz çok fazla güneş ışığı almıyorsa veya çok fazla güneşli gün almayan bir bölgede yaşıyorsanız, bu size göre değil.

Çatı Ges

Bayramiç Çatı-Ges (Çatı Güneş Enerjisi Sistemi), güneş ışığını enerjiye çeviren “fotovoltaik” prensibine dayalı bir enerji üretim teknolojisidir. Güneş paneli ile elektrik üretebilmek için öncelikle AC/DC dönüştürücü ile doğru akımı alternatif akıma çevirmek gerekmektedir. Solar panelleri tarafından üretilen enerji, doğru akımdan alternatif akıma dönüştürülmektedir. Kamu elektrik şebekesine verilmektedir.

Güneş paneli kurulumu için öncelikle sahip olmanız gereken başlıca malzemeler şu şekildedir;

  • Güneş paneli
  • Akü
  • Şarj kontrol cihazı
  • 1 çift MC4 konnektör (dişi ve erkek soket)
  • 1 takım solar kablo (4lük ya da 6lık olur).

Daxler Energy yalnızca yüksek kaliteli güneş panelleri sağlamakla kalmaz, aynı zamanda uygun fiyatlı hizmetler de sunar. Şirket, müşterilerine rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli güneş panelleri sunarak müşteri memnuniyetine büyük önem vermektedir. Hepsi müşteri odaklı yaklaşımımız sayesinde.

Daxler Energy‘de ayrıca müşterilerimize özel çözümler sunmak zorunda hissediyoruz. Örneğin endüstriyel tesisler için büyük ölçekli güneş paneli sistemleri geliştirerek endüstriyel sektörde enerji tasarrufu sağladık. Yerli güneş paneli enerjisinin en büyük getirisi tek seferlik panel üretiminde ortaya çıkıyor. Ayrıca atmosferik emisyonlarımızın ötesinde herhangi  bir ek sera gazı salmıyoruz. Bayramiç Güneş paneli.

Enerji üretimi için petrol, kömür ve doğal gaza bağımlılığı azaltın. Bu fosil yakıtlar hava, su ve toprak kalitesini etkileyen ve küresel ısınmaya katkıda bulunan zararlı emisyonlar üretir. 2000 ile 2065 yılları arasında Dünya’nın önceki 65 milyon yılda olduğundan daha fazla hayvan ve bitki  türünü yok edeceği tahmin ediliyor. Buna karşılık, güneş enerjisi  kirlilik üretmez.

×