Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 31. Temmuz 2023

Ayvalık Güneş Paneli

Ayvalık Güneş Paneli birçok avantajı vardır. İlki kesinlikle cüzdan dostu. Güneş paneli seçimi, sistemin kurulacağı yerleşim alanı hakkında detaylı bilgi gerektirir. Akıllı güneş panelleri ilk kurduğunuzda  biraz pahalı gelebilir ama uzun vadede kendini amorti eder. Bu nedenle elektrik bağlantısı olmayan tarım alanlarına ihtiyaç duyulan enerjiyi sağlamak son derece mantıklıdır. Ayvalık Akıllı güneş panelleri şehir dışında da sorunsuz bir şekilde kullanılabilir.

Bir güneş panelinin verimliliği, kullanılan hücrelerin güneş ışığını ne kadar hızlı elektriğe dönüştürdüğü ile belirlenir. İstanbul güneş panellerinin watt değeri fiyatı etkileyen en önemli özelliktir. Örneğin 150 Watt’lık bir panel ile 250 Watt’lık bir panelin saatte 100 Watt farkı var. Bu nedenle solar modüller watt olarak belirtilir. Çünkü bu kadar büyük bir panel yapmak pahalı. B. 250 Watt’lık bir panel, 100 Watt’lık bir panelden daha ucuzdur. Örneğin birim fiyatı ucuzlar. Solar paneli seçerken mutlaka en büyük güneş panelini alın.

Güneş ışınları iki farklı silikon tabaka arasından panel yüzeyine çarptığı sürece  elektron akışı  olur. Bu elektrik enerjisi üretir. Güneş enerjisi yenilenen ve çevre dostu temiz bir enerjidir. Nüfus artışı ve sanayileşme ile birlikte dünyanın enerji talebi de artmaktadır.

Akıllı Güneş Paneli

Daxler Energy Smart güneş modülleri, gelen güneş ışığını doğrudan elektrik enerjisine dönüştürmek için silikon hücreler kullanır. Güneş pili modeli modüler bir yapıya sahiptir. Seri veya paralel  bağlanabilen güneş enerjisi modülleri, yılın her döneminde optimum yükleme sağlar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza birçok yenilik girmiştir. Bu yenilikler hayatımızı kolaylaştırıyor ve  büyük harcama döngülerine yol açabiliyor. Yani ihtiyaç asla bitmez. İyileştirme çabalarımızda, tüketimin önlenemez bir artışına tanık oluyoruz. Doğa bize tüm nimetlerini göstermek istiyor ama biz  onu bile akılsız tüketimimizle şaşırtıyoruz

Daxler Energy‘nin güneş enerjisi, ortamdaki hava kirliliğini önemli ölçüde azaltmaktadır. Fotovoltaik sistemler bu şekilde tüketicilere elektrik tüketimlerinde yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

Ayvalık Güneş paneli çeşitleri şunlardır:

  • Monokristal güneş panelleri
  • Polikristal güneş panelleri
  • İnce film güneş panelleri
  • Esnek güneş panelleri.

 

×