Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 31. Temmuz 2023

Didim Güneş Enerjisi

Güneş enerjisi, zararlı gazlar olmadan doğrudan güneş ışığından üretilen temiz enerjidir. Güneşin hidrojen çekirdeklerinin yaklaşık yarısı birleşerek helyum çekirdeklerine dönüşür. Ve bu süre zarfında çok fazla enerji açığa çıkarır. Dolayısıyla güneşte meydana gelen reaksiyonlarla üretilen enerjinin bir kısmı Dünya’ya ulaşan ışık enerjisidir. Bu radyasyonun paneller kullanılarak elektriğe dönüştürülmesi işlemi sistemi tanımlar.

Sürdürülebilir yenilenebilir enerji, bu enerjiyi dünyaya geri yansıtan güneş ışığı ile üretilir. Güneş enerjisi, sera gazı üretmediği için temiz bir enerji kaynağıdır. Dünyaya ulaşan bu enerjinin çok azı bile insanın tükettiğinden fazladır. Türkiye, dünyadaki konumu nedeniyle güneş enerjisi parametrelerinde birinci sıradadır. Dolayısıyla güneş enerjisinin parametreleri, gelen güneş ışınımının şiddeti ve güneşin geliş açısı, verim için uygun sıcaklık, güneşlenme saatleri ve teknolojisidir.

Ev-Villa Tipi Güneş Enerjisi Sistemleri

Elektrik ihtiyacınıza uygun olan güneş enerji sistemini evinizin çatısına kuralım ve hemen tasarruf etmeye başlayın. Şebeke bağlantılı sistemlerde ihtiyacınız olan elektrikten fazlasını üretebilmektesiniz. Bu durumda elektrik satarak ek gelir elde etmeniz mümkündür. Entegre Solar olarak evler için güneş enerjisi sistemlerini anahtar teslim olarak sunmaktayız. Eviniz için güneş enerjisi sistemine sahip olmak istiyorsanız şimdi bize ulaşın, teklifinizi alın.

Didim Güneş Enerjisi, panelleri, güneş tarafından yayılan foton adı verilen enerjik parçacıkları elektrik enerjisine dönüştürmek için kullanılmaktadır. Güneş paneli hücreleri, foton adı verilen bu enerjik parçacıkları toplar ve elektrik  üretmek için bir sonraki hücreye iletir. Solar panelleri 36, 60, 72 ve 144 hücreye sahiptir. Güneş panelinin ürettiği enerji bu şekilde güneş panelinin boyutuna, hücre sayısına ve gücüne bağlı olarak  artar. Genel olarak, daha fazla hücreye sahip güneş panelleri daha fazla enerji üretmektedir.

Doğal kaynaklar risk altındadır. Bu tüketim yenilenen enerji kaynaklarına  yönelimimizi teyit etmektedir. Bugün Daxler Enerji olarak yenilenebilir enerji kaynakları ile tüketimimizi azaltmaya çalışmaktayız. Yenilenen enerji kaynakları arasında ilk akla  gelen güneştir.

Dünyamızı ısıtan tükenmez bir Didim Güneş Enerjisi,  teknolojinin ilerlemesiyle hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Günümüzde evlerde ve işyerlerinde güneşin ısı ve ışığını elektriğe dönüştürmek için güneş modülleri kullanılmaktadır.

Entegre Solar olarak evler için güneş enerjisi sistemlerini anahtar teslim olarak sunmaktayız. Eviniz için güneş enerjisi sistemine sahip olmak istiyorsanız şimdi bize ulaşın, teklifinizi alın.

Daxler Energy

×