Etimesgut Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 25. Mayıs 2023

Etimesgut Güneş Enerjisi

Etimesgut Güneş Enerjisi, hem ülkemizde hem de dünyada her geçen gün hayatımıza entegre oluyor. Diğer enerji kaynaklarından daha temiz ve ucuz olması nedeniyle hızla benimsenmekte ve uygulanmaktadır. Karapunar Güneş enerjisi üretimi tüm dünyada artıyor. Şu anda, güneş paneli alanı, güneş paneli alanı, fabrika çatısı vb. alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır. Güneş enerjisi yenilenebilir ve çevre dostu temiz bir enerjidir. Nüfus artışı ve sanayileşme ile birlikte, küresel enerji talebi de artıyor. Petrol ve doğal gaz rezervlerinin tükendiği veya kullanılamadığı ülkelerde sürekli artan enerji talebini karşılamak zordur. Dolayısıyla temiz, düşük maliyetli yenilenebilir enerji kaynaklarına geçmek bu sorunu çözmeye yardımcı olmaktadır. Etimesgut Güneş Enerjisi, Daxler Enerji.

Güneş Havuzu

Etimesgut Güneş havuzu, güneş enerjisini ısı şeklinde toplayan ve depolayan bir sistemdir. Havuz genellikle 5-6 metre derinliğindedir ve içi su ile doludur. Havuzun tabanı güneş ışığını engellemek için siyahtır. Su burada 90°C’ye kadar ısıtılabilir. Havza sıcaklık değişimlerine tuzluluktaki farklılıklar neden olur (Şekil 4.15). Düşük tuzluluk ile üst yüzeyde soğuk su,  yüksek tuzluluk ile alt yüzeyde sıcak su elde edilmektedir. Alt havuz alanındaki sıcak su hem doğrudan ısıtma amaçlı hem de elektrik enerjisi üretimi için kullanılmaktadır.

Daxler Enerji’den bir karavan güneş enerjisi sistemi kullanılıyor. Örneğin ampuller, buzdolapları, televizyonlar, radyolar, şarj cihazları, bilgisayarlar, cep telefonları ve diğer tüketici elektroniği. Daxler Enerji Güneş Paneli Sistemi Karavanı, taşınan araçlar için bir fotovoltaik sistemdir. Bu nedenle mobil evlerde, kamyonetlerde, karavanlarda, çadırlarda, teknelerde ve benzeri araçlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Bu araçlar seyahat, kamp, ​​gezi, tatil veya çeşitli yerlere geziler için kullanılmaktadır.

Güneş, dünyadaki en bol ve en temiz enerji kaynağıdır. Sonuç olarak çevreyi kirletmez ve gürültü oluşturmaz. Buna yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji de dahildir. Teknolojik gelişmenin belki de en önemli faydası güneş panelleridir. Solar modüller, gömülü silikon hücreler sayesinde güneş ışığını otomatik olarak enerjiye dönüştürür. Etimesgut Enerji Daxler Enerji. Dönüştürülen enerji sayesinde maksimum kar ve minimum yatırım fırsatı. Bu sayede üretilen güneş panelleri enerjiyi tüketmek yerine yeni enerji üretmektedir. Güneş panelleri bu görevi yerine getiren güçlü teknoloji ürünleridir. Etimesgut Güneş Enerjisi, Daxler Enerji.

×