Yalıhöyük Güneş Paneli
Daxler Enerji A.Ş. 22. Mayıs 2023

Yalıhöyük Güneş Paneli

Yalıhöyük Güneş Paneli Daxler Enerji, bir güneş enerjisi santralinin kurulmasıyla ilgili tüm tasarım, tedarik ve inşaat sürecini kapsar. EPC, proje riskini en aza indirmek için çok önemli bir hizmettir. Bu sebeple bir proje tedarik ve inşaat servisi (EPC), bir güneş enerjisi santrali kurmak için teknik olarak yetkin olmalıdır. Anahtar teslimi bir yüklenici kiralamanın aşağıdaki avantajları vardır. Tüm güneş enerjisi projeleri için yatırım hedeflerine ulaşın. Bunu başarmak için paylaşılan görevler, paylaşılan sorumluluklar ve risk yönetimi gerekli ve önemlidir.

 Çatı GES

Daxler Enerji Ges (Çatı Güneş Sistemi), bir evin çatısına fotovoltaik modüller kurmak için kullanılan bir sistemdir. Ardından Güneş panelleri güneş ışığını yakalar ve elektrik üretir. Evde ve işte enerji tüketimini azaltmak için tasarlanan panel sistemi, çevre dostu bir enerji kaynağıdır.

Çatı Ges (Çatı Güneş Enerjisi Sistemi), güneş ışığını enerjiye çeviren “fotovoltaik” prensibine dayalı bir enerji üretim teknolojisidir. Yalıhöyük Güneş Paneli ile elektrik üretmek için öncelikle AC/DC dönüştürücü ile doğru akımı alternatif akıma çevirmek gerekmektedir. Yalıhöyük Güneş Panelitarafından üretilen enerji, doğru akımdan alternatif akıma dönüştürülmektedir ve kamu elektrik şebekesine verilmektedir. Paneli kurar kurmaz otomatik olarak çalışmaya başlar. Yeterli güneş radyasyonu varsa, üretilen güç otomatik olarak şebekeye beslenir. Güvenlik nedeniyle, enerji üretiminin ardından periyodik olarak voltaj, frekans ve şebeke durumu testleri tekrarlanır.

Ges kurulumu mutlaka uzman bir ekip tarafından yapılması gereken bir işlemdir.

Güneş panellerinin fiyatı, maliyete ve birçok faktöre bağlıdır. Modül boyutu, verimlilik, üretim kapasitesi ve teknoloji, fiyatı belirleyen temel unsurlardır.

Daxler Enerji, müşterilerine uygun fiyatlı güneş panelleri ve kurulum seçenekleri sunar. Güneş paneli fiyatları büyüklük, verimlilik, üretim kapasitesi, teknoloji ve kurulum maliyetlerine göre değişmektedir. Ancak şirket, müşterilerinin bütçelerine uygun yüksek verimli güneş enerjisi sistemleri tasarlıyor. Güneş panelleri hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Yalıhöyük Güneş Paneli kullanımı teknelerde, karavanlarda veya dağ evlerinde yaygındır. Güneş panelini kamp için kullanabilmek de çok cazip. Bu sebeple bir dağ evi tatili planlıyorsanız. Portatif güneş panelleri sayesinde elinizin altında bol miktarda elektrikli ekipman olacak.

×