Akşehir Güneş Enerjisi
Daxler Enerji A.Ş. 10. Mayıs 2023

Akşehir Güneş Enerjisi

Akşehir Güneş Enerjisi geleceğimiz için önem arz eder. Ayrıca vazgeçilmez olan enerji ve su birbirine bağlı iki kaynaktır. Su ihtiyacı kullanılan enerji türüne göre değişkenlik gösterir. Güneş enerji sistemleri; su tüketimini fotovoltaik (PV) sistemlerde yalnızca panel temizliği. Oluşan toz ve toprağı temizlemede kullanılmaktadır. Fotovoltaik (PV) enerji sistemleri solar panel ve toz temizliği için 0.02 m3/megawatt saat [MWh] gibi düşük bir miktar su kullanmaktadır. Güneş enerji sistemleri, diğer enerji kaynakları ile kıyaslandığında neredeyse hiç su kullanmamaktadır. Solar enerjinin fosil ve enerji kaynaklarına kıyasla daha az su kullanması, gelecekte önemli bir rol oynamasını sağlayacaktır.

Nüfusun ve sanayileşmenin giderek artması ile dünyada enerji ihtiyacı artış göstermektedir. Enerji üretiminde kullanılan, yenilenebilir olmayan kömür, petrol ve doğal gaz gibi fosil yakıtlar, dünya enerji ihtiyacının karşılanmasında önemli bir rol oynamasına rağmen sınırlı, sürdürülemez ve hava kirliliğini olumsuz etkileyen enerji kaynaklarıdır.

Ev-Villa Tipi Güneş Enerjisi Sistemleri

Elektrik ihtiyacınıza uygun olan güneş enerji sistemini evinizin çatısına kurdurabilmektesiniz. Ardından hemen tasarruf etmeye başlayabilirsiniz. Şebeke bağlantılı sistemlerde ihtiyacınız olan elektrikten fazlasını üretmeniz durumunda elektrik satarak ek gelir elde etmeniz mümkündür. Entegre Solar olarak evler için güneş paneli sistemlerini anahtar teslim olarak sunmaktayız. Eviniz için güneş enerjisi sistemine sahip olmak istiyorsanız şimdi bize ulaşın, teklifinizi alın.

Güneş enerjisinden elde edilen elektriği sizlere iletmekteyiz. Göllerden, akarsulardan ve yer altı sularından tarım alanlarınıza su taşıyoruz. Böylelikle enerji maliyetinizi sıfırlıyoruz. Güneş enerjisi bütün sulama pompa türleri ile sorunsuz çalışır.

Bütün tarımsal işletmelerin sulama ihtiyacı farklı olduğu için ihtiyacınız olan sulama miktarınızı tespit etmektedir. Ardından size özel ve size en uygun sistem tasarımı uzman kadromuz tarafından yapılıyor.

Çatısı olmayan veya çatılarında yeri olmayan, yüksek elektrik maliyetlerine sahip endüstriyel tesisleriniz başta olmak üzere tüm iş yerlerinizin, ticari işletmelerinizin, evlerinizin, villalarınızın enerji ihtiyaçlarını istenilen özellikleri karşılayan arazilere yenilenebilir enerji kaynaklarının en popüleri olan Solar Enerji Sistemleri ile değerlendirerek karşılayabilmektesiniz.

Elektrik faturası öder gibi veya size uygun bir ödeme planı ile sistemin taksitlerini ödeyebilirsiniz. Böylece anında tasarruf etmeye başlayabilirsiniz.

Daxler Enerji, Akşehir Güneş Enerjisi
Adres: Büyükkayacık OSB Mah. 102. Cad. No: 3/1 42280 Selçuklu / Konya
E-Mail: info@daxlerenergy.com
Telefon: 444 95 77

×